onsdag den 22. juni 2016

Lille Fiona

I fredags havde jeg (langt om længe) fået monteret en lille Fiona tunika, som jeg strikkede i vinter. Uld tørrer hurtigt når det ligger i varmen fra solen, men til sidst hænger jeg det gerne op, for at få den sidste fugt ud. Der er en parasol helt perfekt; i hvert fald til de små strikkede ting.

Jeg har en af de gamle opskrifter, hvor Fiona er strikket i Rasmilla Luksusgarn
 - hvilket der stadig er lidt af på mit lager. Den er strikket i str. 6 mdr. og knapperne har jeg fundet hos YarnLiving.

mandag den 6. juni 2016

Majkyse

I forrige uge test-strikkede jeg en kyse for Jordemoderstrik, og den blev faktisk rigtig god. Den er strikket i Drops alpaca, og mønstret gør den tæt og lun. Det passede fint til vores kolde forår, og kysen bliver god igen, når efteråret nærmer sig. Men lige nu er den nok lidt for ulden.

Kysen her er strikket i str. 12-18 mdr. Der er i øvrigt fin vejledning til, hvordan du kan måle og tilpasse huen det enkelte barn. Opskriften kan købes på hendes hjemmeside. Man kan også følge Jordemoderstrik på Instagram.
 

søndag den 5. juni 2016

Min Fiona

Det er nu også godt at komme i gang med noget til en selv. Her er jeg ved at strikke Rasmilla's Fiona i Luksusgarnet, som desværre er udgået. Men jeg var heldig at skovle lidt til mig på tilbud, og nu skal det ikke ligge i skabet og vente længere. Skønt garn at strikke med; jeg glæder mig virkelig til at få den på!