lørdag den 24. oktober 2015

Vild med stjerner

Fingervanterne er allerede i brug og passer perfekt. Men eftersom stjerner er in, så blev der bestilt stjerner på - i knald orange! Det er da godt at være synlig i trafikken, på de grå efterårsdage.

Stjernen er tegnet af efter et billede jeg fandt på nettet, og broderet på med korssting. 2 stjerner på hver vante.

Vanterne er strikket i Bedford fra Coop på pinde 2½. Ikke til at slide op! Opskriften er fra Sandnes temahæfte 12, tilbehør.


4 kommentarer:

  1. De er fantastiske. Super flotte farver :) Jeg er jo helt ny i strikke verdenen, og synes at det ser svært ud. Men jeg ville elske at kunne lave nogle fingervanter til bettepigen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Du må starte med at strikke luffer, så skal der nok komme flere fingre på med tiden :) Dejligt at du sådan har fået lyst til at strikke!!

      Slet
    2. God idé med lufferne. Jeg hygger mig rigtig meget med at strikke. Jeg kan bare ikke så meget af gangen, da jeg har slidgigt i fingrene :( Men jeg vil rigtig gerne gøre noget mere i det. Har du en nem opskrift på et par luffer, som en nybegynder vil kunne lave?

      Slet
    3. Strik kan være rigtig god træning for slidgigt - det er min erfaring. Man skal bare stoppe hvis det gør ondt (som ved enhver træning), og vælge projekter der ikke er for tunge eller hvor man skal vride fingre og håndled for meget. Derfor ser du mig heller ikke strikke tykke islændere, eller små ting på meget tykke pinde. Hækling kan også være for belastende, men det handler måske også om øvelse og hvordan man holder på hæklenålen ;)
      Denne opskrift kan være god at starte med: http://media.jarbo.se/patterns/pdf/91344_d_low.pdf?&artnr=91344&lang=dk og du skal nok ikke starte med den mindste størrelse. Hvis du synes det er for udfordrende, så start med en hue i stedet.
      Held og lykke med det :)

      Slet